Συνδεση συνεργατών

Γίνε Συνεργάτης Μας

Στο Timologic οι συνεργάτες μας, αποτελούν βασική μας προτεραιότητα.

Κερδίστε εως

33%

Επαναλαμβανόμενα κάθε μήνα

Εταιρίες Affiliate Marketing

Το λογισμικό της Timologic αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα λογισμικά για τιμολόγηση πλήρως συνδεδεμένο με την ΑΑΔΕ και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία αποφάσισε να ανταμείψει τους ανθρώπους που την στηρίζουν μέσω του του ειδικού προγράμματος affiliate συνεργατών με 3 διαφορετικούς τρόπους .

1) Affiliate partner συστήνεις το timologic μέσο του προσωπικού σου λινκ και κερδίζεις 33% κάθε μήνα από της συνδρομές.(Εγγραφή) 2) White label partner - βάζετε την εφαρμογή τιμολόγησης στην δικιά σας ιστοσελίδα με το λογότυπο σας και μπορούνε να τιμολογούνε οι επισκέπτες σας απευθείας από το site σας. Κερδίζεις 33% κάθε μήνα από της συνδρομές.(Εγγραφή) 3) Dropshipping - Εσείς πουλάτε online στο κατάστημα σας και εμείς αποστέλλουμε τα προϊόντα σας απευθείας στο πελάτη σας από την αποθήκη μας

H εταιρεία της Timologic δίνει κάθε μέρα το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της στους συνεργάτες που την στηρίζουν.
Οι συνεργάτες κερδίζουν κάθε μήνα χρήματα ακόμα κ για έναν πελάτη που έχουν συστήσει εφόσον ο πελάτης παραμένει στο πρόγραμμα.

Μέσα από την ειδική πλατφόρμα συνεργατών δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες της( λογιστές, ιδιοκτήτες ιστοσελίδων/ blog/ social media)
να την διαφημίσουν μέσω White label , affiliate links, banners και διάφορα άλλα εργαλεία και
να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις επισκέψεις και τις πωλήσεις που έχουν πετύχει.

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα στην υπηρεσία των συνεργατών του Timologic.