Ρύθμιση Chrome Extension για custom πεδία

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης Timologic σας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να παραμετροποιήσετε το Chrome Extension ώστε να προσθέσετε τα δικά σας custom πεδία και να μπορεί να μεταφέρει της πληροφορίες στην εφαρμογή από οποιαδήποτε σελίδα θέλετε .

Εφόσον έχουμε κατεβάσει από το google chrome extension από το extension store μπορούμε πηγαίνοντας πάνω από το εικονίδιο του extension να πατήσουμε δεξί κλικ και επιλογές

Ρύθμιση Chrome Extension για custom πεδία

Πατώντας το κουμπί επιλογές μεταφέρεσαι σε αυτή τη σελίδα και βλέπετε τον κειμενογράφο όπου από εδώ μπορείτε να προσθέσετε τους δικούς σας κανόνες όπως μας περιγράφει το documentation πάνω δεξιά στο κουμπί help .

Ρύθμιση Chrome Extension για custom πεδία
Στην εικόνα βλέπουμε ένα παράδειγμα για woocommerce όπου έχουμε ρηθμισει να είναι το ΦΠΑ πάντα 17%

Πατώντας στο κουμπί help εμφανίζετε το παρακάτω documentation που αναφέρεται στα πεδία από το site ή εφαρμογή που θέλουμε να αντλήσει την πληροφορία το timologic chrome extension ώστε να δημιουργηθεί το παραστατικό μέσα στην εφαρμογή timologic

Ρύθμιση Chrome Extension για custom πεδία
Chrome Extension documentation για custom πεδία

Παραδείγματα

Με το παρακάτω κανόνα βλέπουμε ένα παράδειγμα πως μπορούμε να αντλήσουμε από σελίδα της πλατφόρμας whmcs το επιπλέον πεδίο ΑΦΜ του πελάτη που έχει ονομασία id="vat" και να την μεταφέρουμε στο προγραμμα τιμολόγησης μαζί με τα υπόλοιπα πεδία που υποστηρίζει ήδη η εφαρμογή timologic .

"whmcs": {
"customerTaxpayerId": {
"type": "qs",
"query": "#vat"
}
},

Τα custom πεδία που προσθέτουμε πάντα υπερισχύουν (overwrite) από τα πεδία που ήδη υποστηρίζει και έχει ορίσει η εφαρμογή timologic για τις συγκεκριμένες πλατφόρμες που ήδη υποστηρίζει .

Με την παραπάνω τεχνική μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πεδία σε σελίδες που υποστηρίζει η εφαρμογή ( woocommerce , opencart , magento , whmcs , vik , drupal , shopify , joomla , prestashop , Perfexcrm ) αλλά και καινούριες σελίδες που δεν υποστηρίζει ακόμα .

Online έκδοση τιμολογίων αποδείξεων

Τιμολογιέρα για Έκδοση Ηλεκτρονικού Τιμολογίου με το πιο Εύκολο Γραφικό Περιβάλλον. Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Ιδανικό για αρχάριους!

Τηλέφωνο: 210 4441685

Πρόγραμμα για Ηλεκτρονική Τιμολόγηση myData
Σέ Amazon Cloud Πρόγραμμα cloud για Ηλεκτρονική Τιμολόγηση myData
Τεχνολογία και Ασφάλεια Πρόγραμμα για Ηλεκτρονική Τιμολόγηση myData react spring boot java
Εκδοση V2.4.0
Διαβίβαση Δεδομένων στην myDATA ΑΑΔΕ
android playstore appstore apple ios huawei

Οδηγίες τιμολόγησης

Τιμή/κόστος

Πολιτική απορρήτου

API για προγραμματιστές

Γίνε Συνεργάτης Μας

White label

Δωρεάν δοκιμή

Έκδοση για Android

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Ηλεκτρονικά Τιμολόγια

Το πρόγραμμα Timologic δομήθηκε βάσει των οδηγιών της ελληνικής νομοθεσίας και είναι απόλυτα συμβατό με το myDATA ΑΑΔΕ

Τιμολογιέρα εφαρμογή έκδοσης παραστατικών