Σελίδες με προγράμματα affiliate marketing από εταιρίες Ελλάδα

Το affiliate marketing (referral) είναι η συλλογή κερδών από προμήθειες των συνδρομών της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης timologic , κάθε φορά που προωθείς το timologic online, μέσω affiliate link η white label resellers και ενός προγράμματος που επιβλέπει την όλη διαδικασία. Tο ύψος της προμήθειας είναι 35% συνολικά κάθε μήνα . Το Timologic είναι μια από της καλύτερες σελίδες για affiliate marketing γιατί οι συνδρομητές παραμένουνε στο προγραμμα για πολλα χρόνια και ο affiliate πληρώνετε και χτίζει εύκολα σταθερό εισόδημα ακόμα και για αρχάριους.

Η Timologic είναι το νεότερο Affiliate Marketing Network στην Ελλάδα και απευθύνεται σε Έλληνες Affiliates και Advertisers που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το διαδικτυακό μάρκετινγκ, προωθώντας την Εφαρμογή τιμολόγησης myDATA Timologic μέσα από τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα ή τις ιστοσελίδες τους.

Τι είναι το Affiliate Marketing και πως λειτουργεί;

Μπορείτε να προωθήσετε το Timologic προσθέτοντας αναλυτικές κριτικές, να γράψετε στα άρθρα σας, να προβάλλετε διαφημίσεις banner, να στέλνετε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Όλη η επισκεψιμότητα που στέλνετε στον ιστότοπο του εμπόρου με το μοναδικό αναγνωριστικό affiliate link σας θα παρακολουθείται.

  • Μόλις ένας χρήστης πραγματοποιήσει μια αγορά, θα κερδίσετε προμήθεια.

Πως ξεκινάω με το Timologic affiliate marketing – ΟΔΗΓΟΣ

Για να γίνεις affiliate συνεργάτης της Timologic affiliate marketing greece, θα πρέπει να συμπληρώσεις τη σύντομη φόρμα εγγραφής στο πρόγραμμα που θα βρεις στο παρακάτω link .

https://affiliate.timologic.gr/index.php/auth/create_user

Ο διαφημιστής(affiliate συνεργάτης) μπορεί να είναι οποιοσδήποτε που διατηρεί μια ιστοσελίδα, μέσα από την οποία έχει τη δυνατότητα να παραπέμπει μέσω συνδέσμων τους επισκέπτες του, στην ιστοσελίδα του Timologic και να έχει Έσοδα από affiliate marketing.

Σελίδες με προγράμματα affiliate marketing από εταιρίες Ελλάδα
εικόνα από το affiliate dashboard συνεργατών του timologic

To Timologic είναι online εφαρμογή τιμολόγησης και μια από της καλύτερες affiliate marketing εταιρείες που διαθέτη ένα από τα καλύτερα referral affiliate marketing προγράμματα για τους συνεργάτες του δίνοντας πάνω από 35% των κερδών από της συνδρομές κάθε μήνα στους affiliates . To Timologic απευθύνετε σε όλους τους επαγγελματίες που υποχρεούντο να εκδίδουνε τιμολόγια ηλεκτρονικά δίνοντας ετσι την δυνατότητα στους affiliates να έχουνε ένα ευρύ κοινό .

Το Timologic είναι μια από της εταιρείες για affiliate marketing που μπορείς να κερδίσεις χρήματα γιατί οι συνδρομητές παραμένουνε στο προγραμμα για πολλα χρόνια και ο affiliate να κερδίζει προμήθεια και χρήματα μακροπρόθεσμα

Σελίδες με προγράμματα affiliate marketing από εταιρίες Ελλάδα
εικόνα από το dashboard συνεργατών του timologic

White Label εφαρμογή τιμολόγησης myDATA
Το timologic δίνει στους συνεργάτες του την δυνατότητα να το προωθήσουνε στην ιστοσελίδα τους σαν white label με δικό τους χρώμα και λογότυπο .

Άλλοι τρόποι συνεργασίας