Timologic API για προγραμματιστές

Το Timologic API είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους προγραμματιστές να συνδέονται και να επικοινωνούν με τη χρήση ενός πρωτοκόλλου. Το πρωτόκολλο επιτρέπει τη σύνδεση τόσο ολοκληρωμένου όσο και ξεχωριστού λογισμικού, με τη διεπαφή να είναι το μέσο με το οποίο τα δύο συστήματα μπορούν να επικοινωνούν.

Το Timologic API επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές που αλληλεπιδρούν άμεσα με το διακομιστή Timologic myDATA server

  • Το Timologic API βασίζεται στην αρχιτεκτονική REST API, επιτρέποντας στον χρήστη να διαχειρίζεται εύκολα τα δεδομένα του .
  • Κάθε κλήση στο Timologic API καθορίζεται σε ποιο συγκεκριμένο τύπο αιτήματος (GET, POST, PUT, DELETE) θα χρησιμοποιηθεί.
  • Το Timologic API έχει όριο 40 ταυτόχρονων συνδέσεων και χρονικό όριο 600 δευτερολέπτων ανά αίτημα.

Για τις ανάγκες των προγραμματιστών που θέλουν να αναπτύξουν λύσεις πληροφορικής οι οποίες θα ενσωματώσουν τη λειτουργικότητα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ μέσο του Timologic REST API για την αποστολή και λήψη δεδομένων παραστατικών, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myDATA.

Δείτε την τεκμηρίωση του REST API όπου περιγράφεται πως μπορεί να γίνει χρήση του μέσω code samples σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού εδώ.

Timologic API για προγραμματιστές