Κερδίστε τώρα εισόδημα, μέσω του Timologic Multi Level Marketing

Το Timologic Software (λογισμικό τιμολόγησης myDATA) είναι ελληνική εταιρεία με δομή πολυεπίπεδου μάρκετινγκ ή αλλιώς εταιρεία MLM (Multi Level Marketing), ή δικτυακού μάρκετινγκ, ή δικτυακής ανάπτυξης.

Αυτή η δομή είναι κατά τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη, ώστε οι συνεργάτες της εταιρείας Timologic Software να είναι:

  • Η δύναμη της προώθησης και της πώλησής του Timologic Software (λογισμικό τιμολόγησης myDATA)
  • και να μπορούν να αναπτύξουν το δικό τους δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών, συστήνοντας νέους συνεργάτες και χρήστες στο Timologic Software η σαν white label της εφαρμογής κερδίζοντας χρήματα κάθε μήνα από της συνδρομές .
White Label εφαρμογή τιμολόγησης myDATA

Ετσι το Timologic , αντί να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ στις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης (google,facebook,youtube,instagram), αμείβει τους ίδιους τους συνεργάτες τoυ για να μοιραστούν την ευκαιρία τους και με άλλους ανθρώπους, “διαφημίζοντάς” το με τη μορφή της “από στόμα σε στόμα διαφήμισης” η μέσω κάπιας ιστοσελίδας η blog και social media .

White Label εφαρμογή τιμολόγησης myDATA
  • Ικανοποίηση του χρήστη του Timologic Software (λογισμικό τιμολόγησης myDATA)
  • Επαναλαμβανόμενες προμήθειες 35% κάθε μήνα από της συνδρομές του λογισμικού
  • Συνεχής ανάπτυξη του συνεργάτη με σταθερό δίκτυο από επαγγελματίες που θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή για πολλα χρόνια λόγο της αναγκαιότητας της για την επιχείρηση .

Αν είσαστε ένας από τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να ξεκινήσουν δυναμικά την δική τους Timologic M.L.M. επιχείρηση μπορείτε δωρεάν να γραφτείτε σαν Timologic M.L.M συνεργάτης μας εδώ για να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία ή απλά θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον χώρο μας και την ομάδα μας ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας (πληροφορίες επικοινωνίας στο παρακάτω link )

https://timologic.gr/blog/support/

Κερδίστε τώρα εισόδημα, μέσω του Timologic Multi Level Marketing