Πρόγραμμα Tιμολόγησης για ξενοδοχεία

Το Timologic είναι ένα Πρόγραμμα Tιμολόγησης mydata για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια .Μπορείς να εκδόσεις εύκολα την απόδειξη παροχής και απόδειξης φόρου διαμονής όπως προβλέπει ο νόμος . Εύκολο και απλό πρόγραμμα ξενοδοχείου για έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων και διαβίβαση στο my data ΑΑΔΕ .

Το Timologic υποστηρίζει ηλεκτρονική τιμολόγηση και αποστολή παραστατικών στη ΑΑΔΕ για την οργάνωση του ξενοδοχείου σας ή την διαχείριση ενοικιαζόμενων δωματίων σας .

Το Timologic διαθέτει ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση ξενοδοχείων με αποστολή δεδομένων στο MyData και τον λογιστή σας μέσα από το λογισμικό . Επίσης μπορειτε εξ αποστάσεως, ακόμη και με τη χρήση ενός smartphone ή tablet να εκδώσετε η να διαχειριστείτε τα τιμολόγια σας .

Πρόγραμμα Tιμολόγησης mydata για ξενοδοχεία
Ξενοδοχειακό πρόγραμμα από την Timologic για εύκολη & γρήγορη διαχείριση του ξενοδοχείου σας.

Δείτε στο βίντεο πόσο εύκολα μπορειτε να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε τα πρώτα σας παραστατικά (ΑΠΥ και ΤΠΥ ξενοδοχείου)

Ολοκληρωμένο my data Πρόγραμμα Tιμολόγησης για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. Έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου & απόδειξης φόρου διαμονής με ένα μόνο click και άμεση αποστολή στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ χωρίς την ανάγκη για ακριβά Ξενοδοχειακά προγράμματα .

Φτιάξτε αποδείξεις και παραστατικά φόρου διαμονής με το «ειδικό στοιχείο απόδειξη είσπραξης φόρου διαμονής» με καλύτερο και πιο απλό τρόπο σε ένα μόνο λεπτό!

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ 
Κατεβάστε την για andoid κινητό από το google play store εδώ
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Οργανώστε όλες σας τις παροχές στα δωμάτια και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε ώστε να πετύχετε την μέγιστη αυτοματοποίηση του ξενοδοχείου σας ! Εάν χρησιμοποιείτε κάποια πλατφόρμα κρατήσεων ( Πρόγραμμα κρατήσεων ) για την διαχείριση κρατήσεων που δεν υποστηρίζουμε (πχ booking η Airbnb )μπορειτε να μας στείλετε μήνυμα στο support ώστε να κάνουμε την γέφυρα με το καλύτερο δυνατό τρόπο εντός της ημέρας δωρεάν και να μπορειτε να εκδίδετε ηλεκτρονικές αποδείξεις για ενοικιαζόμενα δωμάτια η ξενοδοχεία αντιγράφοντας τα στοιχεία κατευθείαν από την κράτηση .

Tιμολόγηση mydata για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Ηλεκτρονική τιμολόγηση για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλα τα παραστατικά του ξενοδοχείου και διαβίβαση στη πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ.

Tιμολόγηση mydata για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Τα μικρά ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι και αυτά στις επιχειρήσεις που πρέπει να εκδίδουν παραστατικά (Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών ΤΠΥ, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών ΑΠΥ και Δελτίο Ειδικού Φόρου Διαμονής ) με ηλεκτρονικό τρόπο . Με την εφαρμογή και σε άμεση σύνδεση με το Mydata κάνετε την διαχείριση ενοικιαζόμενων δωματίων η ξενοδοχείων απλή και δημιουργείτε ηλεκτρονικές αποδείξεις και τιμολόγιο για ενοικιαζόμενα δωμάτια εύκολα .

Η εφαρμογή παρέχει 30% έκπτωση σε μέλη των παρακάτω ελληνικών συλλόγων

ΠΟΞ – ΕΞΑA – ΕΞΘ

Το Timologic είναι εφαρμογή δυναμική και πλήρως παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα για ξενοδοχεία που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και είναι μια από της πιο απλές ξενοδοχειακές Εφαρμογές mydata .

χρωμάτων και λογότυπου παραστατικού