Πρόγραμμα Tιμολόγησης mydata για ξενοδοχεία

Το Timologic είναι ένα Πρόγραμμα Tιμολόγησης mydata για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια .Μπορείς να έκδοσης την εύκολα την απόδειξη παροχής και απόδειξης φόρου διαμονής .

Το Timologic υποστηρίζει ηλεκτρονική τιμολόγηση και αποστολή παραστατικών στη ΑΑΔΕ για την οργάνωση του ξενοδοχείου σας ή των ενοικιαζόμενων δωματίων σας.

Το Timologic διαθέτει ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση ξενοδοχείων με αποστολή δεδομένων στο MyData και τον λογιστή σας. Επίσης μπορειτε εξ αποστάσεως, ακόμη και με τη χρήση ενός smartphone ή tablet να εκδώσετε η να διαχειριστείτε τα τιμολόγια σας.

Πρόγραμμα Tιμολόγησης mydata για ξενοδοχεία

Δείτε στο βίντεο πόσο εύκολα μπορειτε να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε τα πρώτα σας παραστατικά.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Tιμολόγησης mydata για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. Έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου & απόδειξης φόρου διαμονής με ένα μόνο click και άμεση αποστολή στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ.

Φτιάξτε αποδείξεις φόρου διαμονής με το «ειδικό στοιχείο απόδειξη είσπραξης φόρου διαμονής» σε ένα μόνο λεπτό!

οργανώστε όλες σας τις παροχές στα δωμάτια και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε ώστε να πετύχετε την μέγιστη αυτοματοποίηση του ξενοδοχείου σας ! Εάν χρησιμοποιείτε κάποια πλατφόρμα κρατήσεων που δεν υποστηρίζουμε (πχ booking η Airbnb )μπορειτε να μας στείλετε μήνυμα στο support ώστε να κάνουμε την γέφυρα εντός της ημέρας και να μπορειτε να εκδίδετε ηλεκτρονικές αποδείξεις για ενοικιαζόμενα δωμάτια η ξενοδοχεία αντιγράφοντας τα στοιχεία κατευθείαν από την κράτηση .

Tιμολόγηση mydata για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Ηλεκτρονική τιμολόγηση για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλα τα παραστατικά του ξενοδοχείου και διαβίβαση στη πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ.

Tιμολόγηση mydata για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Τα μικρά ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι και αυτά στις επιχειρήσεις που πρέπει να εκδίδουν παραστατικά (Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών και Δελτίο Ειδικού Φόρου Διαμονής) με ηλεκτρονικό τρόπο και σε άμεση σύνδεση με το Mydata .

Δημιούργησε επαγγελματικά παραστατικά εύκολα

X
Online Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
τιμολόγησης myDΑΤΑ Δωρεάν δόκιμη

Πατήστε πάνω για να δοκιμάσετε δωρεάν το Timologic για 7 ημέρες

Online έκδοση τιμολογίων αποδείξεων

Τιμολογιέρα για Έκδοση Ηλεκτρονικού Τιμολογίου με το πιο Εύκολο Γραφικό Περιβάλλον. Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Ιδανικό για αρχάριους!

Τηλέφωνο: 6980574315
Τηλέφωνο: 6987233285

Το πρόγραμμα Timologic δομήθηκε βάσει των οδηγιών της ελληνικής νομοθεσίας και είναι απόλυτα συμβατό με το myDATA

Τιμολογιέρα εφαρμογή έκδοσης παραστατικών