Τρόποι πληρωμής

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης Timologic για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτη 3 αυτόματους τρόπους πληρωμών τον συνδρομών σας μέσο τoυ αδειοδοτημένου από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματος πληρωμών Viva Payments.

Η επιλογές δίνονται μόνο εφόσον κάνετε είσοδο μέσα στον Timologic λογαριασμό σας στη εφαρμογή και πάτε να πληρώσετε και είναι οι ακόλουθοι .

  • Πιστωτική, Προπληρωμένη ή Χρεωστική κάρτα Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa , Mastercard η American express οποιασδήποτε τράπεζας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας τoυ αδειοδοτημένου από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματος πληρωμών Viva Payments και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου αυτόματα

  • Με μετρητά σε κάποιο από τα διαθέσιμα Viva spot . Με την συγκεκριμένη μέθοδο αφού την επιλέξετε παίρνετε ένα κωδικό συναλλαγής από την Τράπεζα πληρωμών Viva τον οποίο μπορειτε να πάτε να τον πληρώσετε με μετρητά σε κάποιο από τα διαθέσιμα Viva spot στην γειτονιά σου και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου αυτόματα .

  • Τράπεζα / E-banking . Με την συγκεκριμένη μέθοδο αφού την επιλέξετε παίρνετε ένα κωδικό συναλλαγής από την Τράπεζα πληρωμών Viva τον οποίο μπορειτε να πληρώσετε με E-banking και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου αυτόματα.

Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa , Mastercard η American express οποιασδήποτε τράπεζας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας τoυ αδειοδοτημένου από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματος πληρωμών Viva Payments η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας.

Δείτε της τιμές για την συνδρομή σας εδώ