Timologic REST API

Timologic API Το Timologic παρέχει API για τις ανάγκες των προγραμματιστών που θέλουν να αναπτύξουν λύσεις πληροφορικής οι οποίες θα ενσωματώσουν την διαβίβαση παραστατικών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myDΑΤΑ.

Το Timologic API βασίζεται στην αρχιτεκτονική REST επιτρέποντας στον χρήστη να διαχειρίζεται εύκολα τα δεδομένα του με τρόπο ευέλικτο και λειτουργικό. Συγκεκριμένα το Timologic API σάς προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

  • Εκδοση τιμολογιων και διαβίβαση στο myDATA
  • Διαχείριση πελατών
  • Διαχείριση Προϊόντων / υπηρεσιών

Authentication για τη χρήση του API

Το Authentication γίνεται με API_KEY το οποίο το έχει στη διάθεση του κάθε εγγεγραμμένος χρήστης του Timologic. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως πελάτης, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσεται το API παιρνώντας στο πεδίο X-API-KEY του header του request, την τιμή που σας έχει δωθεί με την εγγραφή σας. (διαβάστε περισσότερα εδώ )

Προσοχή. Αυτό το κλειδί είναι το προσωπικό σας κλειδί χρήσης του timologic API και πρέπει να το διαφυλάξετε στον κώδικα σας.

Επόμενα βήματα

Σύντομα θα προστεθούνε παραδείγματα για χρήση του Timologic REST API για όλες τις δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού, όπως Java, PHP, Python, .NET, Perl και Ruby, μεταξύ άλλων.