3.1 Τίτλος Κτήσης (μη υπόχρεος Εκδότης)

Το παραστατικό 3.1 Τίτλος Κτήσης μπορειτε να το δημιουργείτε μέσα από την εφαρμογή Timologic (μπορειτε να την δοκιμάσετε δωρεάν εδώ) και να το διαβιβάζετε εύκολα στο mydata .

  • Για τα τιμολόγια αγοράς αγροτικών προιόντων χρησιμοποιείται στο Timologic το παραστατικό 3.1 Τίτλος Κτήσης
  • Χρησιμοποιείται το παραστατικό 3.1 για τις αποδείξεις επαγγελματικών δαπανών αμοιβών τρίτων μη ελεύθερων επαγγελματιών. Επίσης χρησιμοποιείται για αγορές από μη υπόχρεους σε έκδοση παραστατικού π.χ. τιμολόγιο αγοράς αγροτικών προϊόντων από αγρότη ειδικού καθεστώτος ή τιμολόγιο αγοράς αγαθών από ιδιώτη.

Το παραστατικό Τίτλος Κτήσης (μη υπόχρεος Εκδότης ) λειτουργεί αντίστροφα , ο Εκδότης είναι στην ουσία ο Λήπτης των αγαθών – υπηρεσιών και η διαβίβαση ενημερώνει το Αναλυτικό Βιβλίο του στο σκέλος των Εξόδων . Δεν ενημερώνει το σκέλος των Εσόδων , διότι ο αντισυμβαλλόμενος είναι μη υπόχρεος σε τήρηση βιβλίων (π.χ. ιδιώτης ).Μπορεί να συσχετίζεται με πιστωτικό ή ακυρωτικό στοιχείο ανά περίπτωση που ενδέχεται να εκδοθεί –διαβιβαστεί μεταγενέστερα . Δεν ενημερώνει το Αναλυτικό Βιβλίο ΑΑΔΕ –Αντισυμβαλλόμενος μη υπόχρεος σε τήρηση βιβλίων

Εφαρμογή για ηλεκτρονική τιμολόγηση στο myDATA ΑΑΔΕ
Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ 
Κατεβάστε την για andoid κινητό από το google play store εδώ
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
Εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης myDATA