Ηλεκτρονική Τιμολόγηση myDATA από Cloudbeds

Ψάχνετε να εκδίδετε τιμολόγια μέσα από το Cloudbeds με εφαρμογή MyData?

Με το Timologic μπορείς να εκδίδεις το ανάλογο τιμολόγιο η απόδειξη μέσα από το Cloudbeds ανακατευθυνόμενος στο Timologic και μετα με το πάτημα ενός κουμπιού να εκδίδεις το ανάλογο τιμολόγιο η απόδειξη στο myDATA .

Για να μπορειτε να αντιγράφετε τιμολόγια από το Cloudbeds στο Timologic και να φτιάχνετε αυτόματα τιμολόγια και αποδείξεις θα πρέπει να κατεβάσετε από εδώ το chrome extension (προς το παρόν είναι διαθέσιμο μονο σε chrome ) το οποίο είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά στο Cloudbeds και το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ώστε να αυτοματοποιείται η ροή.

Εφόσον κατεβάσετε το extension θα το βλέπεται πάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης όπως στην παρακάτω εικόνα

Μετα μπορειτε να μεταφερθείτε στην σελίδα διαχείρισης του Cloudbeds και να ανοίξετε μια παραγγελία σας . Θα παρατηρήσετε ότι το εικονίδιο του extension άλλαξε χρώμα που σημάνει ότι αν το πατήσετε θα αντιγράψει τα στοιχεία της συγκεκριμένης παραγγελίας που είναι ανοιχτή και θα τα επικολλήσει στην timologic σχηματίζοντας ένα νέο παραστατικό .

Μπορούμε να κάνουμε την γέφυρα για οποιοδήποτε plugin θέλετε αρκεί να μας το ζητήσετε στο support εδώ

Cloudbeds τιμολόγια ευκολά !

Συνδέεσαι με Cloudbeds κι έχεις τη δυνατότητα να εκδίδεις myDATA τιμολόγια μέσω του Timologic Για αποδείξεις και τιμολόγια, online με το eshop σας στο My data στην ψηφιακή εποχή! Σύνδεση με το myData άμεσα χωρίς κόστος QR CODE σε όλα τα παραστατικά Γέφυρα με το e-shop σας Woocommerce τιμολόγια Αυτόματη δημιουργία πελάτη μέσω της αναζήτησης ΑΦΜ Δωρεάν δοκιμή 7 ημέρες εδώ Καταργείστε τα χειρόγραφα μπλοκ . Ξεκινήστε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά από το Woocommerce eShop σας. διαβάστε εδώ της οδηγίες σύνδεσης με eshop

Δημιούργησε επαγγελματικά παραστατικά εύκολα

X
Online Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
τιμολόγησης myDΑΤΑ Δωρεάν δόκιμη

Πατήστε πάνω για να δοκιμάσετε δωρεάν το Timologic για 7 ημέρες

Online έκδοση τιμολογίων αποδείξεων

Τιμολογιέρα για Έκδοση Ηλεκτρονικού Τιμολογίου με το πιο Εύκολο Γραφικό Περιβάλλον. Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Ιδανικό για αρχάριους!

Τηλέφωνο: 6980574315
Τηλέφωνο: 6987233285

Το πρόγραμμα Timologic δομήθηκε βάσει των οδηγιών της ελληνικής νομοθεσίας και είναι απόλυτα συμβατό με το myDATA

Τιμολογιέρα εφαρμογή έκδοσης παραστατικών