Πως φτιάχνω Προτιμολόγιο (Προσφορά)

Μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να φτιάξουμε εάν θέλουμε και ένα προτιμολόγιο η μια οικονομική προσφορά σε πελάτη και να την αποθηκεύσουμε , εκτυπώσουμε η να την στείλουμε με email .

Το προτιμολόγιο είναι ένα παραστατικό που μπορειτε να δημιουργείτε μέσα από την εφαρμογή Timologic (δωρεάν δοκιμή εδώ) αλλά δεν είναι έγκυρο ως παραστατικό ώστε να δηλωθεί από στα βιβλία εσόδων/εξόδων και να διαβιβαστεί στο myDATA.

Η λειτουργία του προτιμολογίου έχει την έννοια της προσφοράς. 

Για παράδειγμα εάν ένας πελάτης σας ζήτησε μία οικονομική προσφορά παροχής υπηρεσιών , σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε ένα νέο προτιμολόγιο. Το Προτιμολόγιο (Προσφορά) αποθηκεύετε στην εφαρμογή και αν θέλετε το εκτυπώνετε και κρατάτε ένα αντίτυπο οι ίδιοι και ένα ο πελάτης η το στέλνετε με email η το κατεβάζετε σαν pdf .

Η λειτουργία του προτιμολογίου είναι ότι το δημιουργούμε ως προσφορά και αποθηκεύετε στην εφαρμογή και όταν επιστρέψει ο πελάτης για την πώληση των ειδών/υπηρεσιών που αναφέρονται μέσα σε αυτό κάνουμε μετασχηματισμό του προτιμολογίου σε κανονικό τιμολόγιο για το myDATA.

Ο μετασχηματισμός θα το μετατρέψει σε οποίο κανονικό παραστατικό για το myDATA θέλουμε με την ημερομηνία και ώρα που θα επιλέξουμε με την δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι εάν χρειαστεί από την έτοιμη φόρμα προτιμολογίου όπως δείχνει το υπόδειγμα για προτιμολόγηση παρακάτω .

Εφαρμογή για ηλεκτρονική τιμολόγηση στο myDATA ΑΑΔΕ

Δείτε στο βίντεο πως γράφω μια προσφορά



Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα προτιμολόγιο (Προσφορά) μέσα από την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης timologic και να την αποθηκεύσω σαν προφόρμα , να εκτυπώσω έντυπο η να την κατεβάσω σαν pdf η να την αποστείλω με email. Υπάρχει η δυνατότητα επίσης να τα κάνετε το κείμενο download σε excel με υπόδειγμα .
Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ 
Κατεβάστε την για andoid κινητό από το google play store εδώ
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση