Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Συνδρομή

Η συνδρομή σας στο Timologic θα συνεχίζεται έως τη διακοπή της. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Timologic, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Internet, όπως και να υποδείξετε έναν Τρόπο Πληρωμής. Ο όρος “Τρόπος Πληρωμής” αφορά έναν επικαιροποιημένο, έγκυρο και αποδεκτό τρόπο πληρωμής, τον οποίο μπορείτε να ενημερώνετε κατά καιρούς και ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει την πληρωμή μέσω του λογαριασμού σας σε κάποιον τρίτο πάροχο. Αν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από την ημερομηνία χρέωσης, μας εξουσιοδοτείτε να χρεώσουμε το κόστος συνδρομής μέλους του επόμενου κύκλου χρέωσης σύμφωνα με τον Τρόπο Πληρωμής σας (βλ. “Ακύρωση” παρακάτω).

Κύκλος χρέωσης

Το κόστος συνδρομής για την υπηρεσία Timologic θα χρεώνεται σύμφωνα με τον Τρόπο Πληρωμής σας κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής που περιλαμβάνεται στη σελίδα με τίτλο “Λογαριασμός”. Η διάρκεια του κύκλου χρέωσής σας εξαρτάται από τον τύπο συνδρομής που επιλέξατε όταν εγγραφήκατε στην υπηρεσία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ημερομηνία πληρωμής ενδέχεται να αλλάξει, για παράδειγμα αν η πληρωμή δεν έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς μέσω του Τρόπου Πληρωμής σας όταν αλλάζετε πρόγραμμα συνδρομής ή αν η συνδρομή επί πληρωμή ξεκίνησε σε ημέρα που δεν υπάρχει σε έναν συγκεκριμένο μήνα.

Επιστροφές – Ακύρωση Συνδρομής

Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να ζητήσουν την ακύρωση του λογαριασμού τους και την επιστροφή της αξίας της συνδρομής τους εντός 14 ημερών από την ενεργοποίηση της υπό τη προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει χρήση κάποιου δωρεάν πακέτου μηνυμάτων ή άλλων υπηρεσιών. Σε περίπτωση που έχει γίνει χρήση κάποιου δωρεάν πακέτου αυτό θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής. Από το ποσό της επιστροφής θα αφαιρεθούν επιπλέον τυχόν διαφορές συναλλάγματος ή έξοδα τραπέζης τα οποία βαρύνουν τον πελάτη.Για ακύρωση, μεταβείτε στη σελίδα “Λογαριασμός” και ακολουθήστε τις οδηγίες ακύρωσης. Αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, ο λογαριασμός σας θα κλείσει αυτόματα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.

Μπορεί να αλλάξετε γνώμη ή να αλλάξουν οι ανάγκες σας και γι’ αυτό υπάρχει η πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Η πολιτική μας είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε θεσμικά δικαιώματα που ενδέχεται να έχετε βάσει νόμου.

Αίτημα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων από εμάς.

Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών στις συνδρομές. Εάν η αγορά σας πληροί τις προϋποθέσεις εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, θα τερματίσουμε τη συνδρομή σας και θα επιστρέψουμε το 100% της τιμής που πληρώσατε για την τρέχουσα Διάρκεια Συνδρομής.

Σας επιτρέπουμε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (που αναλογούν στο τμήμα που δεν έχει λήξει ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τη Διάρκεια Συνδρομής), εάν σας παράσχουμε κοινοποίηση ότι τροποποιούμε τη Σύμβαση Άδειας Τελικού Χρήστη που συνάψαμε μαζί σας σχετικά με αυτή τη συνδρομή ή/και τη Λύση και προβάλετε αντίρρηση στην εν λόγω τροποποίηση εντός 1 ημερών από την ημερομηνία της εν λόγω κοινοποίησης.