Timologic Business Cloud ERP. Εφαρμογή τιμολόγησης myDATA

Ελληνικό Πρόγραμμα ERP Εφαρμογή διαχείρισης τιμολόγησης. Εκδίδεις τις αποδείξεις σου μέσω προγράμματος ERP, τις εκτυπώνεις και τις παραδίδεις στους πελάτες σου.

Η εφαρμογή Timologic αποτελεί εργαλείο μεταξύ του ERP της επιχείρησης και της πλατφόρμας myDATA και είναι συμβατή με κάθε ERP σύστημα τρίτου κατασκευαστή

Εμπορικό λογιστικό πρόγραμμα διαχείρισης (ERP) για την ενημέρωση myDATA

Ανεβάστε την Επιχείρησή σας Επίπεδο, Λειτουργώντας από Κάθε Συσκευή χωρίς Περιορισμούς. Το Timologic ERP είναι πλήρως Παραμετροποιήσιμο & Επεκτάσιμο.

Το εμπορικό και λογιστικό πρόγραμμα (Timologic Business Cloud ERP) είναι erp για μικρές επιχειρήσεις για την διαβίβαση των τιμολογίων τους στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myData» ,την αποθήκευση του πελατολογίου σου και τον υπηρεσιών σου εύκολα σε μια εφαρμογή erp .

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ ή
Κατεβάστε την για andoid κινητό από το google play store εδώ

https://app.timologic.gr/

Cloud ERP. Εφαρμογή τιμολόγησης myDATA

Είναι το Timologic erp για μικρές επιχειρήσεις?

Το timologic είναι μία εφαρμογή και από τα πιο απλά Ελληνικά erp που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Η απλούστερη μορφή εμπορικής εφαρμογής ERP κάτι που κάνει την εκμάθηση του πολλή εύκολη .

Τι είναι Σύστημα erp ?

Ο προγραμματισμός εταιρικών πόρων (ERP) είναι ένας τύπος συστήματος λογισμικού που βοηθά τους οργανισμούς να αυτοματοποιούν και να διαχειρίζονται τις βασικές επιχειρηματικές διεργασίες για βέλτιστες επιδόσεις.

Δωρεάν εκμάθηση ERP Timologic

Το Ελληνικό ERP Timologic παρέχει πολλα αναλυτικά βίντεο για την Δωρεάν εκμάθηση του ERP