Σύνδεση eshop με myDATA με Τιμολογιέρα

Για να μπορειτε να αντιγράφετε της παραγγελίες από το eshop σας (υποστηρίζουμε Woocommerce , Opencart , Shopify , Magento , Prestashop , whmcs) και πολλά άλλα στην Τιμολογιέρα Timologic και να φτιάχνετε αυτόματα τιμολόγια και αθεώρητες αποδείξεις* θα πρέπει να κατεβάσετε από εδώ το chrome extension (προς το παρόν είναι διαθέσιμο μονο σε chrome )

Εφόσον κατεβάσετε το extension θα το βλέπεται πάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης όπως στην παρακάτω εικόνα

Μετα μπορειτε να μεταφερθείτε στην σελίδα διαχείρισης του eshop σας και να ανοίξετε μια παραγγελία σας . Θα παρατηρήσετε ότι το εικονίδιο του extension άλλαξε χρώμα που σημάνει ότι αν το πατήσετε θα αντιγράψει τα στοιχεία της συγκεκριμένης παραγγελίας που είναι ανοιχτή και θα τα επικολλήσει στην Τιμολογιέρα timologic σχηματίζοντας ένα νέο παραστατικό .

Μπορείτε να πατήσετε κατευθείαν έκδοση η αν θέλετε να το κάνετε και επεξεργασία πριν το στείλετε στο mydata μέσα από την εφαρμογή.

*

* Για το εάν μπορείς να εκδίδεις αυτή τη στιγμή αθεώρητες αποδείξεις λιανικής θα πρέπει να συμβουλευτείς τον λογιστή σου. Το Timologic δεν είναι φορολογικός μηχανισμός οπότε εάν η δραστηριότητα σου είναι υπόχρεη αυτού δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Πατήστε πάνω στης εικόνες τον eshop crm από για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο την Τιμολογιέρα για το εκάστοτε περιβάλλον