Σύνδεση με Woocommerce για τιμολόγια mydata

Ψάχνετε να εκδίδετε τιμολόγια μέσα το WooCommerce e-shop σας με εφαρμογή MyData?

Online Ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, οργάνωση πελατολογίου παραστατικά απευθείας απο το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) σας.

Με το Timologic μπορείς να εκδίδεις το ανάλογο τιμολόγιο η απόδειξη μέσα από το Woocommerce eshop σου ανακατευθυνόμενος στο Timologic και μετα με το πάτημα ενός κουμπιού στο myDATA απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) σας . Δουλεύει σε όλες της WordPress και Woocommerce εκδόσεις όπως ακριβός δείχνει το παρακάτω βίντεο .

woocommerce τιμολογίων & αποδείξεων myDATA τιμολόγηση plugin
Το πρόγραμμα αντιγράφει αυτόματα όλα τα στοιχεία της παραγγελίας Woocommerce (όνομα πελάτη ,διεύθυνση ,προϊόντα/υπηρεσίες κτλπ) και δημιουργεί ένα παραστατικό στην Τιμολογιέρα με όλα τα επίσημα στοιχεία της εταιρεία σας ακριβός όπως προβλέπετε από το κράτος και το my data της ΑΑΔΕ . Μπορεί να λειτουργήσει σε όλες της εκδόσεις του woocommerce και του wordpress και δεν χρειαζετε να εγκαταστήσετε κάποιο επιπλέων plugin.

Επιλογή για απόδειξη ή τιμολόγιο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αλλά και αποθήκευση μαζί με τα στοιχεία κοστολόγησης .Έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε την παραγγελία σας , να την στείλετε στο myDATA η να την εκτυπώσετε.

Για να μπορειτε να αντιγράφετε Woocommerce myDATA τιμολόγια από το woocommerce eshop σας στο Timologic και να φτιάχνετε αυτόματα τιμολόγια και αποδείξεις θα πρέπει να κατεβάσετε από εδώ το chrome extension (προς το παρόν είναι διαθέσιμο μονο σε chrome ) το οποίο είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά στο eshop και το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ώστε να αυτοματοποιείται η ροή.

Μπορούμε να κάνουμε την γέφυρα για οποιοδήποτε plugin θέλετε αρκεί να μας το ζητήσετε στο support εδώ

Αυτή η επέκταση extension του WooCommerce Ηλεκτρονική Τιμολόγηση MyData γρήγορα εύκολα και από παντού! Woocommerce τιμολόγια και Διασύνδεση με eshop ευκολά !

Συνδέεσαι με Woocommerce κι έχεις τη δυνατότητα να εκδίδεις myDATA τιμολόγια μέσω του Timologic

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης mydata

Για αποδείξεις και τιμολόγια, online με το eshop σας στο My data στην ψηφιακή εποχή!

Στην εικόνα βλέπουμε ένα παράδειγμα για woocommerce όπου έχουμε ρυθμίσει να είναι το ΦΠΑ πάντα 17%

Καταργείστε τα χειρόγραφα μπλοκ . Ξεκινήστε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά από το Woocommerce eShop σας. Η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή για Woocommerce ESHOP με εφαρμογή και ηλεκτρονική τιμολόγηση myDATA.

διαβάστε εδώ της οδηγίες σύνδεσης με eshop

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης mydata
κατεβάστε από εδώ το Timologic myDATA chrome extension
Πατήστε πάνω στης εικόνες για να δείτε πληροφορίες για τα υπόλοιπα eshop crm (shopify κτλπ)

Ρύθμιση Chrome Extension για custom πεδία