Πρόγραμμα Mydata για Φροντιστήρια κέντρα ξένων γλωσσών

Πρόγραμμα έκδοσης παραστατικού από τα Φροντιστήρια ξένων γλωσσών και ενημέρωση του myDATA εύκολα με το Timologic . Λογισμικό myDATA για φροντιστήρια. Σύστημα διαχείρισης φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, κέντρων ξένων γλωσσών, κέντρων κατάρτισης, σχολών χορού, ωδείων.

Τα φροντιστήρια και τα εκπαιδευτήρια εξαιρούνται από την χρήση Φ.Η.Μ. (φορολογικές ταμειακές μηχανές, φορολογικοί μηχανισμοί ΕΑΦΔΣΣ) για την έκδοση των παραστατικών των εσόδων τους και μπορούν να εκδίδουν με το Timologic τo οποίο είναι συμβατό με την ψηφιακή πλατφόρμα myDATA και διαβιβάζουν τα υπόψη δεδομένα εντός πέντε (5) ημερών από την έκδοση αυτών.

Online πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης για Φροντιστήρια ξένων γλωσσών και επιχειρήσεις. Στείλτε τα τιμολόγια σας με Email ή εκτυπώστε τα σε χαρτί Α4.

Το Timologic είναι το απόλυτο πρόγραμμα my DATA για τα Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης , Φροντιστήρια υπολογιστών και Κέντρα, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια , φροντιστήρια οικονομικών σχολών , Φροντιστήρια κατατακτήριων ψυχολογίας ,Πληροφορικής ECDL Σχολεία και γενικά για ιδρύματα Εκπαιδευτήρια με σχέσεις σχολής – διδάσκοντα – διδασκόμενου.

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ ή
Κατεβάστε την για andoid κινητό από το google play store εδώ
Online πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης για Φροντιστήρια
Εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης myDATA

Έκπτωση 30% σε μέλη PALSO B.E. – Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ.