Οδηγίες για έκδοση παραστατικού Mydata

Όταν πάμε να εκδώσουμε ένα νέο παραστατικό από την Τιμολογιέρα μεταφερόμαστε στην παρακάτω σελίδα . Θα αναλύσουμε ένα ένα τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσουμε και τη πρέπει να βάλουμε στο κάθε ένα .

Εκδοση παραστατικών mydata
  • Έκδοση Παραστατικού mydataΣτο πεδίο εγκατάσταση επιλέγουμε την εταιρία μας που θα κοπεί το συγκεκριμένο παραστατικό . Εάν η εταιρεία σας έχει περισσότερες από 1 εγκαταστάσεις μπορείτε να τις προσθέσετε από τις ρυθμίσεις > Εταιρείες χρήστη και επιλέγοντας την εταιρεία σας ώστε μετα να μπορείτε να διαλέγετε για πια εγκατάσταση θέλετε να εκδώσετε παραστατικό .
  • διαβίβαση των παραστατικών στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA Στον “τύπο παραστατικού” επιλέγουμε τον τύπο που θέλουμε να εκδώσουμε(πχ τιμολόγιο πωλισης η τιμολόγιο παροχης ). Εαν δεν υπάρχει ο τύπος παραστατικού που θέλετε εδώ Μπορείτε να τον προσθέσετε από τις "Ρύθμισεις" -> "Τύποι τυπολογιών".
  • ημερομηνίες για τα myDATAΠρο-συμπληρώνεται με την τρέχουσα ημερομηνία, χωρίς τη δυνατότητα τροποποίησης .
  • Εδώ μπορείτε να βάλετε οτι σειρά θέλετε εσείς τυχαία. Μετα το πρόγραμμα θα την θυμάστε ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε στην ιδια σειρά το επόμενο παραστατικό εάν θέλετε. Οι σειρές είναι για να μας βοηθάνε εαν θέλουμε να ξεχωρίζουμε τα παραστατικά μας . Η λίστα περιλαμβάνει τις σειρές για το είδος παραστατικού όπως έχουν οριστεί στο μενού Ρύθμισεις > Κατηγορίες Παραστατικών. .
  • Στο πεδίο αρίθμηση αποδίδεται αυτόματα αριθμός κατά την έκδοση του παραστατικού. Η αύξουσα αρίθμηση ξεκινά από το 1 ανά σειρά, εκτός εάν έχει συμπληρωθεί κάτι διαφορετικό στο αντίστοιχο πεδίο της Κατηγορίας Παραστατικού (Ρύθμισεις > Κατηγορίες Παραστατικών)
1  Στα παρακάτω πεδία συμπληρώνουμε τα στοιχεία του πελάτη . Εάν έχουμε αποθήκευση τους πελάτες μας όπως έχουμε πει στης οδηγίες για τους πελάτες θα μας βγαίνουνε οι αποθηκευμένοι πελάτες για να επιλέξουμε και θα συμπληρώνονται τα στοιχεία αυτόματα. 
2  Εναλλακτικά εάν δεν τους έχουμε αποθηκευμένους μπορούμε να τα συμπληρώσου με όπιο όνομα θέλουμε εκείνη την στιγμήΟδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής Έκδοσης Παραστατικών

Τρ. Πληρωμής: επιλογή από λίστα.


Γραμμή παραστατικού

Η γραμμή παραστατικού περιλαμβάνει τα στοιχεία:
Προϊόν/Υπηρεσία: επιλογή από λίστα ή καταχώριση νέου.
Η λίστα περιλαμβάνει τα προϊόντα / υπηρεσίες που έχουν καταχωρηθεί στην εφαρμογή από την ενότητα Αγαθά/Υπηρεσίες.
Ποσότητα
Μονάδα Μέτρησης: επιλογή από λίστα.
Τιμή Μονάδας: αριθμητικό πεδίο.
Φ.Π.Α.(%): επιλογή από λίστα.
Έκπτωση: αριθμητικό πεδίο, προ-συμπληρωμένο με 0.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: μπορούμε να βάλουμε την τιμή χωρίς ΦΠΑ και να μας υπολογιστή η τιμή με ΦΠΑ και το αντίστροφο .
Τιμή με ΦΠΑ : μπορούμε να βάλουμε την τιμή με ΦΠΑ και να μας υπολογιστή η τιμή χωρίς ΦΠΑ και το αντίστροφο .

Σε αυτή την ενότητα υπάρχει ένα πεδίο κειμένου για συμπλήρωση σχολίων / παρατηρήσεων που αφορούν το παραστατικό. Τα σχόλια / παρατηρήσεις εμφανίζονται στην εκτύπωση του παραστατικού.


Από την επιλογή Mydata ενεργοποιούμε εάν θέλουμε να διαβιβαστή το παραστατικό μας στo mydata .

Προσοχή! Για να μπορούμε να το επιλέξουμε πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει την σύνδεση του mydata με την εφαρμογή (πατήστε για περισσότερες λεπτομέρειες)


Εάν θέλουμε να εκδοθεί το παραστατικό μας και να σταλεί στο mydata εάν είναι επιλεγμένο . Το παραστατικό θα αποθηκευτή και στην εφαρμογή ώστε όποτε θέλουμε να το έχουμε διαθέσιμο για να το εκτυπώσουμε η να το στείλουμε με εμαιλ κτλπ.

Εάν θέλουμε απλά να εκτυπώσουμε το παραστατικό χωρίς να αποθηκευτή και χωρίς να σταλεί στο mydata.

Κάνει ότι και το κουμπί και επιπλέον το εκτυπώνει .

Τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Timologic και να εκδώσετε τα τιμολόγια σας δωρεάν 7 ημέρες εδώ


εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης mydata

Δημιούργησε επαγγελματικά παραστατικά εύκολα

X
Online Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
τιμολόγησης myDΑΤΑ Δωρεάν δόκιμη

Πατήστε πάνω για να δοκιμάσετε δωρεάν το Timologic για 7 ημέρες

Online έκδοση τιμολογίων αποδείξεων

Τιμολογιέρα για Έκδοση Ηλεκτρονικού Τιμολογίου με το πιο Εύκολο Γραφικό Περιβάλλον. Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης Ιδανικό για αρχάριους!

Τηλέφωνο: 6980574315
Τηλέφωνο: 6987233285

Το πρόγραμμα Timologic δομήθηκε βάσει των οδηγιών της ελληνικής νομοθεσίας και είναι απόλυτα συμβατό με το myDATA

Τιμολογιέρα εφαρμογή έκδοσης παραστατικών